Σύντομες οδηγίες εγγραφής και χρήσης της εφαρμογής

Οδηγίες εγγραφής

Κάντε κλικ στο Signup ή κατευθυνθείτε στη σελίδα http://dmy.gr/user/register.

Συμπληρώστε το όνομα, επώνυμο και το email σας και πατήστε στο κουμπί sign-up. Η εγγραφή σας θα πρέπει να εγκριθεί από τους αρμόδιους διαχειριστές.

Με την έγκριση του λογαριασμού σας θα λάβετε στο email σας (αυτό που δηλώσατε κατά την εγγραφή) οδηγίες για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.

Απο τη στιγμή που έχετε ενεργό λογαριασμό, μπορείτε να εισέλθετε κάνοντας κλικ στο Login (πάνω δεξιά). Κατόπιν, μπορείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο (posts), ερωτήσεις, σχόλια κ.λπ. 

Για να εμπλουτίσετε το profile σας (π.χ. να εισάγετε μια φωτογραφία σας) κάντε κλικ στο Όνμα σας (επάνω δεξιά στο μενού), όπου σας ανοίγει η σελίδα του λογαριασμού σας. Κάνοντας κλικ στο "Edit account" μπορείτε να αλλάξετε τα στοιχεία σας ή/και να προσθέσετε μια φωτογραφία σας.

Για να δημιουργήσετε νέο περιεχόμενο, αφού κάνετε login, μπορείτε να κατευθυνθείτε είτε στην κεντρική σελίδα του ιστοχώρου είτε στην κεντρική σελίδα της ομάδας, στην οποία θέλετε να στείλετε κάποιο post. Κατόπιν με click στο πλαίσιο κειμένου στην κορυφή της σελίδας (δίπλα στη φωτογραφίας σας), μπορείτε να γράψετε το κυρίως κείμενο της καταχώρησης. Θα πρέπει απαραίτητα να επιλέξετε τουλάχιστον μια ομάδα (ή περισσότερες), στις οποίες θα αποσταλλεί η καταχώρησή σας. Αυτό γίνεται στο πεδίο ‘Groups’, που υπάρχει ακριβώς κάτω από το πεδίο του κυρίως κειμένου: ξεκινάτε πληκτρολογώντας τουλάχιστον 2-3 χαρακτήρες και κατόπιν επιλέγετε την ομάδα (ή τις ομάδες) από την αυτόματη συμλπήρωση. Αν δε χρειάζεστε κάποια ιδιαίτερη ομάδα, επιλέξτε την Ομάδα "all" που θα λειτουργεί ως ομάδα default.

Μόλις είστε έτοιμοι, με click στο κουμπί ‘Post’ η καταχώρησή σας δημοσιεύεται. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να δημοσιεύσετε ερωτήσεις, wikis, να απαντήσετε σε σχόλια κ.λπ.

Εάν θέλετε να επεξεργαστείτε μια καταχώρησή σας, τότε κάντε κλικ στον τίτλο της και στη συνέχεια με κλικ στο επεξεργασία μπορείτε είτε να αλλάξετε το περιεχόμενο είτε να διαγράψετε την καταχώρηση. Να σημειωθεί εδώ ότι ανάλογα με τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, ο διαχειριστής μπορεί να σας επιτρέψει ή όχι τα παραπάνω.

like0